of
Met dit formulier kunt u aanmelden op Verwenboeket.nl.
Vul uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op "Aanmelden".
 

Nieuws

 

Fijne Paasdagen!!

Verwenboeket wenst iedereen een hele fijne pasen!!
Ook hiervoor zijn uiteraard boeketten verkrijgbaar bij de verkooppunten! www.verwenboeket.nl

Ter Huurne sluit zich aan bij Verwenboeket

Afgelopen periode is er een mooie stander geplaatst bij Ter Huurne Hollandmarkt te Buurse! Ter Huurne is één van de grootste nederlandse grenssupermarkten! Op het gigantische terrein bevindt zich naast de supermarkt met een oppervlakte van 3000m2 ook een tankstation, speeltuin en diverse andere activiteiten! Maak er een dagje uit van en laat u verassen! 
Bij deze grenssupermarkt komen veelal duitse klanten! Voor ons betekend dit wederom een waardevolle uitbreiding van de verkooppunten! 
Voor meer informatie zie ook www.terhuurne.nl

Supermarkt Berning sluit zich aan bij Verwenboeket.nl

Afgelopen zaterdag is er een mooie stander geplaatst bij Supermarkt Berning te Dedemsvaart! 
Bij deze grenssupermarkt komen veelal duitse klanten! Voor ons betekend dit een waardevolle uitbreiding van de verkooppunten! 
Voor meer informatie zie ook www.supermarktberning.nl

Verkooppunten

De laatste periode hebben we met verwenboeket.nl de nodige nieuwe verkooppunten mogen toevoegen aan ons concept! We zijn hier zeer verheugd over en dit toont ons dat ondernemers geinteresseerd zijn in het concept en particulieren in onze boeketten! Wist u trouwens dat het mogelijk is om op bestelling boeketten te leveren? Alles is mogelijk!!
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! OF het nu gaat om 1, 10 of 10.000 boeketten! Wij horen het graag en kunnen u altijd van dienst zijn!  

Moederdag 10 mei

Zondag 10 mei is het weer zover! Moederdag! De dag waarop iedere moeder verwent moet worden. Wat is er nu leuker als een bezoekje aan je moeder met een mooi cadeau! Verwenboeket heeft daarom speciaal een aantal boeketten gemaakt om de moeder van Nederland even extra te verwennen! Leuk om te geven en heerlijk om te krijgen! 

Secretaressedag 16 april 2015

Verwen uw secretaresse en zet haar extra in het zonnetje op donderdag 16 april 2015 tijdens de nationale secretaresse dag!! Wat is meer toepasselijk dan een verwenboeket van www.verwenboeket,nl Via info@verwenboeket.nl kunt u uw wensen doorgeven en dan nemen wij contact met u op om uw wensen door te nemen! Alles uw wensen zijn mogelijk! Een gepersonaliseerd verwenboeket voor uw secretaresse! Wie wil dat nu niet?

Verwenboeket schenkt aan de voedselbank

Net als vele bedrijven houdt Verwenboeket.nl ook wel eens Verwenboeketten over die over de datum dreigen te gaan. Wij voelen ons maatschappelijk verantwoord en hebben daarom besloten een partij van circa 200 verwenboeketten te doneren aan de voedselbank in Emmen.

Uitbreiding aanbod en verkooppunten!

Het aanbod van verwenboeket.nl is uitgebreid met fantastiche babyboeketten die op verzoek en bestelling verkrijgbaar zijn. De babyboeketten bestaan uit diverse baby artikelen en zijn echt super leuk om weg te geven. 

Naast uitbreiding van het aanbod is er ook sprake van wederom een nieuw verkooppunt! Vanaf maandag 2 februari zijn de boeketten ook verkrijgbaar bij de Jumbo aan de Veemarkt in Zwolle!! 

Verwenboeket breidt verkooppunten uit!

Verwenboeket breidt de verkooppunten uit! Vanaf zaterdag 24 januari zijn onze verwenboeketten te koop bij Tabak Kadoshop Witteveen te Haaksbergen en Coop Oosterhuis te Oosterhesselen. Nieuwe verkooppunten voor ons mooie verwenboeket, maar ook hier geldt: Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen!

Verwenboeket luidt het nieuwe jaar in met nieuwe boeketten

Verwenboeket luidt het nieuwe jaar in met een aantal nieuwe boeketten die vanaf halverwege januari 2015 in de winkels te koop zullen zijn. We hebben, naast een aantal vertrouwde producten, gekozen voor een valentijnsboeket, een droste boeket en een overheerlijk pakket met m&m en skittles. Erg mooie boeketten, leuk om te geven en heerlijk om te krijgen! 

Maatwerk

Verwenboeket.nl en maatwerk gaan goed samen. Dit weekend is het eerste voorbeeld hiervan gemaakt. Een boeket met veel mogelijkheden en een doorsnede van 25cm. Leuk om aan relaties, familie en vrienden weg te geven, maar het is natuurlijk heerlijk om te krijgen! Op aanvraag is alles mogelijk! Wij denken graag met u mee om al uw wensen mogelijk te maken

Verwenboeket bedankt relaties

Als dank voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren heeft verwenboeket aan relaties en werkvoorzieningsschap emco groep een aantal taarten bezorgd! 
Vanaf volgend jaar zullen we onze samenwerking voortzetten en het bedrijf verder uitbreiden! Hou de site en facebook in de gaten voor al het nieuws! 

Kerstboeketten verkrijgbaar vanaf 1-12-2014

Vanaf maandag 1 december 2014 zullen onze nieuwe kerstboeketten verkrijgbaar zijn in de winkels! Deze boeketten zijn natuurlijk leuk om te geven en heerlijk om te krijgen! 

KRUIDENIERS VERKOPEN VERWENBOEKET.NL

De drijvende krachten achter verwenboeket.nl, de heren Hoogland, Beekman, Bergmeester en Onrust hebben besloten verwenboeket.nl over te dragen aan Astrid de Roo.  Na een periode, waarin de heren veel hebben gepionierd en leuke momenten hebben beleefd, is het tijd voor een volgende stap voor deze kruideniers. Astrid de Roo heeft besloten het bedrijf over te nemen en verder uit te breiden. De kruideniers zullen zijdelings betrokken blijven bij verwenboeket.nl. 

Binnenkort zullen verkopen onder andere plaatsvinden via 
www.verwenboeket.nl en uiteraard nog altijd via de reeds bestaande verkooppunten. Het verwenboeket blijft een vertrouwd product en is leuk om te geven en heerlijk om te krijgen! Binnenkort volgt meer nieuws. 

400 boeketten

Wij hebben binnen 72 uur na opdracht 400 boeketten gemaakt verpakt in speciale dozen en verspreid over 400 adressen in Nederland en Duitsland.

De opdracht kwam binnen van De Groot Installatiegroep uit Emmen als blijk van waardering voor hun werknemers. En tevens werden ze er op attent gemaakt (de pakketten kwamen op Zaterdag bij de medewerkers binnen) dat De Groot Installatie de volgende dag te zien zou zijn in het RTL 7 programma: de Succes Factor van Bert kruizenga en Annemarie Bruining.

Verwenboeket.nl breidt verkoopgebied uit

Verwenboeket.nl heeft haar verkoopgebied verder uitgebreid. De traktaties voor jong en oud zijn te vinden in Groningen en Emmen en omstreken.

Nu ook verkrijgbaar bij Milo umcg Groningen.

Verwenboeketten zijn nu ook vergrijgbaar bij de Milo in de de umcg Groningen.

Website Verwenboeket.nl online!

Na hard werken is het eindelijk zo ver. De website van Verwenboeket.nl is online! Vanaf nu kunt u bij ons terecht voor de meest uitgebreide verwenboeketten.