of
Met dit formulier kunt u aanmelden op Verwenboeket.nl.
Vul uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op "Aanmelden".
 

Verwenboeket

Met meer dan 100 jaar ervaring in de detailhandel is Verwenboeket.nl de koploper op het gebied van verwenboeketten en snoepboeketten.

Verwenboeket.nl is gespecialiseerd in het maken van verwenboeketten voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Dit kunnen verwenboeketten uit het vast assortiment zijn maar ook op maat gemaakte snoepboeketten zijn mogelijk. Bijvoorbeeld om personeel tijdens een bedrijfsfeest een origineel cadeau te geven bij vertrek of als leuk snoepboeket bij een verjaardag. Andere voorbeelden zijn sponsoring, relatiegeschenk, een themaboeket voor een sportvereniging in de kleuren van de club, et cetera.

Ons vast assortiment bestaat uit de volgende hoofdgroepen:
  • Food-boeketten
  • Non-food-boeketten
  • Themaboeketten
Ons assortiment wijzigt constant. Zo zijn bijvoorbeeld tijdens valentijn, voetbalevenementen (W.K., E.K., et cetera), moederdag en andere speciale gelegenheden themaboeketten verkrijgbaar.

Sinds kort hebben we ook speciale boeketten in de standaards staan: Koffieboeket, Theeboeket, Wijnboeket, Bierboeket, Cosmeticaboeket en Keukenboeket.

Voor de detailhandel zijn speciale displays ontwikkeld welke u in uw winkel kunt plaatsen. Met deze displays krijgen de verwenboeketten de optimale aandacht. De displays zijn ook in uw huisstijl kleur te verkrijgen.

Dus als het nu om 10 of 10.000 verwenboeketten gaat, een verwenboeket uit ons vast assortiment of om maat werk gaat, u kunt altijd terecht bij Verwenboeket.nl! Levering van verwenboeketten uit het vast assortiment binnen twee werkdagen!

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@verwenboeket.nl of via ons contactformulier.